Over ons

Wij vertegen­woordigen artiesten uit verschillende werelddelen

Afro Elan vertegenwoordigt gezelschappen en artiesten vanuit Nederland en verschillende werelddelen, in Nederland, Duitsland en België.

Wij beschikken over een aanbod van diverse gezelschappen en artiesten voor zowel grote als de meer intieme theaters en festivals.

Blijheid en tevredenheid van het publiek is de belangrijkste energiebron voor onze organisatie en artiesten. Wij werken daarom met plezier en passie en zorgen ervoor dat elk bezoek aan één van onze voorstellingen een blijvend en onvergetelijk moment zal zijn.

Afro Elan Agency

Afro Elan is een van de nieuwere spelers op het gebied van tourneeplanning en boekingen, maar onder de leiding van Georges Soro en zijn 30 jaar ervaring in de wereldmuziek en dans scene, kunnen wij als geen ander vol overtuiging en enthousiasme bewegen in dit culturele landschap.

Georges Soro is een artiest, percussionist en regisseur. Van oorsprong afkomstig uit de Ivoorkust, en is sinds 1990 bezig met optredens en tourneeplanningen voor verschillende artiesten en groepen voor de Nederlands theaters en zomer festivals in heel Europa.

Scroll naar boven

Meld je aan als artiest

Zien wij een match? Dan zullen we je zo snel mogelijk een bericht sturen om verdere details te bespreken.

Contact